Les Reines Magues que ajuden canvien la nostra mentalitat. Font: La Vanguardia

De la màgia dels Reis d’Orient als inesperats successos de les cavalcades

a Opinem

El pas dels Reis Mags d’Orient per les nostres terres ens ha deixat un grapat de successos poc màgics

Els Reis Mags d’Orient tenen més màgia que les cavalcades que fan per les nostres contrades, no hi ha dubte. El rei Melcior, per exemple, a la cavalcada de Terrassa ha repartit els caramels amb ràbia i s’ha encarat amb la gent. Potser és la venjança perquè els terrassencs no s’han portat gairebé aquest any? El vídeo s’ha fet viral a les xarxes socials.

El Rei Melcior de Terrassa no va tenir el seu millor dia. Vídeo: EL PAÍS

Els habitants d’Utrera tampoc han degut ser molt bons o potser els faltava algun tornillo, per això ses Majestats els van repartir material de ferreteria enlloc de caramels. Bastant surrealista.

Baltasar tampoc queda al marge dels saraus. Cada vegada que s’apropa la cavalcada, el rei negre es converteix en trending topic a Espanya. Aquest any la polèmica ha vingut pel poc encert d’haver de pintar-lo amb betum. Serà perquè en aquesta societat plural i diversa només hi ha blancs amb ganes de canviar de pell?

I l’altre fet destacat ha estat el de les Reines Magues. Un aplaudiment a aquesta iniciativa que ens fa reflexionar sobre els nostres referents culturals i catòlics que han quedat obsolets en aquesta societat desenvolupada i igualitària. Visca l’actualització dels nostres referents.

Em dic Eloi Cunill Pujols, tinc 13 anys. Vaig néixer el 14 de novembre de 2005 a Tarragona. M’agrada el futbol (jugo al Club Salou Futbol Sala) i jugar a la Ps4. Sóc seguidor del Barça.