Embafats de regals

a Opinem/Sin categoría

En aquestes passades dates, el consumisme és extrem

El Nadal és l’època de l’any en la qual el consumisme es posa pels núvols. Tots correm per trobar el regal ideal per aquelles persones que estimem o busquem totes les novetats i les coses que ens agraden perquè els Reis i el Santa Claus ens les portin.

Aquestes vacances ens fartem sempre de menjar dolços, torrons, de cantar nadales, d’il·lusions… i de regals. Sobretot sempre ens fartem de regals. I és que potser són massa regals en molt poc temps. Entre 25 de desembre i el 6 de gener has de fer els regals del Caga Tió, l’amic invisible, el Santa Claus i els Reis Mags. I tot això havent també de menjar tant, perquè dinem o sopem els dies 24, 25, 31, 1 i 6.. com a mínim! I no qualsevol cosa, no, bons àpats! Total, que queda un embafat de regals, de tiberi i de tot plegat!

Hola! Em dic Sergio Zuara, tinc 13 anys i visc a Salou. M´agrada jugar a la Play i veure vídeos al mòbil. També faig esport, jugo a futbol sala al Futbol Club Salou.