“Slow Food”, l’obra en anglès representada per la setmana de la ciència

a Actualitat/Cultura

Els alumnes de 3r d’ESO del Marta Mata representen una obra de teatre en anglès pels nens de primària

Amb motiu de la ‘Setmana de la Ciència‘, l’Institut Marta Mata ha volgut fer gaudir als nens de 6è de Primària de totes les escoles de Salou d’unes activitats fetes pels seus alumnes de 3r i 4t d’ESO.

Entre aquestes, destaca la representació de l’obra de teatre Slow Food, portada als escenaris pels mateixos alumnes. Es tracta d’una comèdia en anglès amb un nivell senzill de l’idioma, perquè sigui assequible entendre-la.

“Els errors que hem comès ens serviran per a millorar”, reconeixien els alumnes després de l’actuació. Encara que han hagut alguns imprevistos, s’ho han passat bé tant els actors i actrius com els espectadors. I no serà l’última vegada que es representi, ja que es portarà a altres centres de Primària.