Cartell en motiu del Dia Mundial de la Poesia 2020.

Celebrem el Dia Mundial de la Poesia des de casa

a Actualitat/Cultura

Des del Marta Mata Report us encoratgem a enviar les vostres poesies al correu martamatareport@gmail.com

El 21 de març és el Dia Mundial de la Poesia i l’Institut Marta Mata no vol deixar passar un esdeveniment tan important i plaent, així que el celebrem des de casa.
Tots els anys, el Departament de Cultura de la Generalitat i la Institució de les Lletres Catalanes tria un poema representatiu de la nostra literatura i el tradueix a diferents llengües del món. Aquest any, el poema escollit ha estat A hora foscant de Josep Carner, màxim representant del Noucentisme català.

Poema en motiu del Dia Mundial de la Poesia 2020

L’equip del Marta Mata Report us vol encoratjar a escriure poesia des de casa i enviar les vostres creacions al correu electrònic de La Veu del Marta (martamatareport@gmail.com). Nosaltres ens encarreguem de fer públiques les millors creacions poètiques al diari digital.

Molts ànims i molta salut a tothom!

#joemquedoacasa

Tot anirà bé 🌈

Professora de Llengua Catalana i Literatura. M’agrada el periodisme, la lectura i la cuina. El M&M Salou Report és una gran oportunitat d’aprenentatge per mi i el meu alumnat. Espero que ells ho gaudeixin tant com jo.