L’equip del M&M Report i els alumnes i professores de l’aula Multinivell.

La redacció del M&M Report visita el Complex Esportiu de Futbol de Salou

a Actualitat/Esports/JR Go

El Complex, equipat amb instal·lacions de primer nivell, prepara a futurs futbolistes estrangers, alguns d’ells estudiants del Marta Mata

El passat 4 de març, la redacció del Marta Mata Salou Report hem anat al Complex Esportiu de Futbol de Salou acompanyats de jugadors de futbol de l’acadèmia Tecnifutbol, els quals també són alumnes de l’Institut Marta Mata.

Com a bons esportistes que som i, és clar, perquè anàvem acompanyats de futurs futbolistes d’elit, hem anat caminant fins al Complex. Uns quinze minuts de ruta. No ens hem cansat gaire, la veritat. En arribar ens hi esperaven l’Isaac Posadas -el nostre periodista preferit i editor d’aquesta revista- i l’Albert Arnau, el headcoach dels nois del Tecnifutbol.

Encontre i arribada a les instal·lacions del Complex Esportiu de Futbol de Salou

A continuació, ens han fet un tour, tot explicant-nos quants camps n’hi ha al Complex, quan van començar les obres, quant van trigar en construir-ho tot, etc. Només van començar amb dos camps, concretament els camps 6 i 7. Precisament allà, durant la nostra visita s’entrenaven dos equips, un de la 4a Divisió noruega, el Lofoten FK, i un equip regional bavarès, el SV Grainet. Als camps de dalt, on hi ha un mini estadi, la setmana anterior va jugar un equip finlandès. Les instal·lacions del Complex també compten amb dos camps de futbol sorra, dos de gespa artificial i un camp de Rugby, en què també s’hi juga a futbol.

Després de la ruta, els redactors han començat a fer les seves tasques periodístiques -cròniques, entrevistes, fotoreportatges,..-. I més tard, hem esmorzat mentre els jugadors multinivell del Tecnifutbol començaven el seu entrenament.

Precisament, després hem seguit l’entrenament de prop. L’Eloi Cunill i el Dipas Kumar han fet, amb l’ajuda de l’Isaac, un directe a peu de gespa pels seguidors de l’Instagram, a @martamatareport.

Al final de tot, hem acabat la jornada jugant un partit de futbol, narrat i transmès a través de les nostres xarxes per les dues reporteres de la revista, la Lucía Blanco i la Candela Alonso.

Hola! Em dic Sergio Zuara, tinc 13 anys i visc a Salou. M´agrada jugar a la Play i veure vídeos al mòbil. També faig esport, jugo a futbol sala al Futbol Club Salou.

El més recent de

Anar a dalt