Cartell del Concurs de Sant Jordi 2020

Celebrem un Sant Jordi diferent

a Actualitat/Cultura

Degut al confinament, els alumnes podran enviar les seves obres a la nostra revista (martamatareport@gmail.com) i participar en un concurs

Aquest any, degut a la situació de confinament que s’està vivint al país, es viurà un Sant Jordi força diferent a l’habitual. I el Marta Mata ja té la seva proposta per celebrar, malgrat tot, aquesta apassionant jornada tan nostrada. I ho fa amb la col·laboració del Marta Mata Report.

L’Institut commemora aquesta Diada amb un concurs. I no un de qualsevol, sinó un concurs farcit de propostes. Els alumnes podran fer arribar al centre des de poesies, narracions, manualitats, experiments, balls, cuina creativa, dibuixos… Tota creació serà benvinguda per celebrar aquest Sant Jordi tan especial.

Es pot participar en un total de cinc categories -1r i 2n d’ESO, 3r i 4t, Batxillerat, Aula d’Acollida i Famílies i Professorat- i les obres poden estar escrites tant en català com en castellà, anglès o alemany.

Així que, alumnes del Marta, mireu el cartell, consulteu les bases a la pàgina web del centre –institutmartamata.cat– i participeu enviant les vostres creacions al correu martamatareport@gmail.com! Teniu fins al mateix 23 d’abril a les 00:00h.

Professora de Llengua Catalana i Literatura. M’agrada el periodisme, la lectura i la cuina. El M&M Salou Report és una gran oportunitat d’aprenentatge per mi i el meu alumnat. Espero que ells ho gaudeixin tant com jo.

El més recent de

Anar a dalt