Joan Carles Gomez

Joan Carles Gómez: “Hi ha diferents formes d’apreciar la música”

a Persones Extraordinàries/Talents Ocults

El M&M Report entrevista el Joan Carles Gómez, professor de l’Institut Marta Mata i músic professional

El professor de música de l’Institut Marta Mata, Joan Carles Gómez, ens fa classe de música des de fa uns mesos. Amb el temps que portem amb ell, un ja pot saber quin tipus de persona és: un professor que es nota que li agrada el que fa i no es conforma amb què només copiem. Ell vol saber si entenem el que fem i ens vol transmetre coneixements culturals sobre la música, que treballem, ja sigui fent treballs, o activitats diverses. Té caràcter i intenta que tota la classe estigui sempre bé, còmode, encara que calgui fer fora a algú.

En Joan Carles neix a Madrid el 1973. Rep les seves primeres classes amb professors particulars de guitarra flamenca. Inicia els seus estudis musicals a l’Escola Musical Silvela. Compagina el flamenc amb el clàssic. Aprèn acompanyaments al ball i també el cant, acompanyant a innombrables cantaores, pràcticament a totes les penyes flamenques de Madrid (1987-1995).

A continuació us compartim aquesta fantàstica conversa del Nico Velasco i l’Aleix Royo amb en Joan Carles. Esperem que la gaudiu, igual que nosaltres. Gràcies, artista!

Tags:

Sóc Nicolàs Velasco Vera, vaig néixer el 19 de març en 2005 i visc a Salou. agrada dibuixar, mirar sèries de Netflix , escoltar bona música i jugar videojocs. Quan sigui gran vull ser arquitecte. (no otaku)