Què podem fer durant el confinament?

a Opinem/Tema del mes

La quarantena pot ser divertida si l’organitzem i la gaudim. Proposem algunes idees per saber com aprofitar el temps

Degut a l’estat d’alarma decretat per l’Estat Espanyol pel COVID-19 ens hem vist obligats a quedar-nos confinats a casa per vèncer la pandèmia. Ja portem més d’un mes tancats a casa, però això no significa que haguem de caure en l’avorriment i l’angoixa. Si ens organitzem i aprofitem el temps podem fins i tot gaudir la situació. Hi ha moltes propostes culturals i lúdiques per fer a casa en família que us proposem:

Un curset de cuina, per aprendre a cuinar des d’un pa de pessic fins a una pizza casera. Fes clic aquí si vols saber com fer un pa de pessic.

Després de menjar un bon pa de pessic és hora de cremar les calories! Cada dia podem fer una hora d’esport en família. Per fer-ho d’una forma dinàmica i divertida podem jugar al Just Dance o seguir algun vídeo de YouTube.

En acabar els deures podem dedicar una estona a fer manualitats. Cadascú pot fer el que li agradi: dibuixar, pintar, crear un punt de llibre, crear jocs de taula.. Imaginació al poder. I sempre és bon moment també per a descobrir noves habilitats.

Podem jugar a jocs de taula. Tothom segur que a casa en té un. I si no, no patiu que també podem fabricar-lo. Fixa’t.

També tenim opcions virtuals. Abans d’acabar la tarda podem entretenir-nos jugant a algun videojoc. Sempre recordant que una estona està bé, però no hauríem de jugar en excés. 

Quan ja pràcticament acaba el dia, podem anar a aplaudir als metges i després dedicar un temps a la lectura. Pot semblar avorrida, però si ets capaç de trobar llibre que t’agradi, llegir-lo serà molt entretingut.

Ja veieu que el dia es pot aprofitar molt i ens ho podem arribar a passar d’allò més bé. Tot es tracta d’organitzar-nos i gaudir!


Me llamo Lucía Blanco y tengo 14 años. En mi tiempo libre me gusta salir a pasear, jugar a tenis, mirar Netflix, leer, quedar con mis amigos y jugar a la PS4. Mi asignatura preferida es biologia. Me gusta ver peliculas de acción y de terror y mirar series como Stranger Things y La Casa De Papel. De mayor quiero ser veterinaria.