Els reptes esportius més originals creats durant el confinament

a Actualitat/Esports

En quarantena tots ens hem intentat entretenir amb qualsevol cosa, també alguns atletes que s’han superat amb reptes divertits i originals

Durant aquest confinament hem hagut de ser enginyosos per a no avorrir-nos. Molts atletes i esportistes també ens han mostrat els reptes que s’han plantejat per a passar la quarantena d’una forma divertida i originals. Entre els reptes més esbojarrats us presentem uns quants:

1) Un triatló a casa, un triathome

Jan Frodeno, campió olímpic de triatló a Pekin al 2008, va fer amb finalitats benèfiques una prova de triatló sense sortir de la seva casa, a Girona (Espanya). Va nedar 3,8 km, va fer 180km a la bicicleta estàtica i va córrer una marató a la cinta. Quina passada!

Un resum del #Triathome de Jan Frodeno. Canal: Bretzky

2) Un futbolista que sembla Billy Elliot

Marcos Llorente, futbolista de l’Atlètic de Madrid, va fer un repte que consistia en fer 101 passes en 45 segons al menjador de casa seva. Molt pocs han aconseguit igualar-lo perquè sembla un autèntic ballarí de claqué.

El repte de Marcos Llorente. Canal: MARCA

3) Una marató a Nova York, sense sortir al carrer

Luis Muñoz, un espanyol de 19 anys que viu a Nova York, va fer una marató a la terrassa de la seva casa, que fa 6m. Ho va fer en 4 hores i mitja.

Un resum del repte d’en Luis Muñoz. Canal: MARCA

4) Un tenista entrena el seu servei amb un llençol

El valencià Pablo Andújar ha trobat una manera molt simple d’entrenar el seu servei… amb un llençol!

Aquí podem veure en acció a Andújar amb una forma innovadora de practicar el servei. Canal: MARCA

5) Nedadora amb una corda

La neerlandesa Sharon van Rouwendaal, campiona olímpica en Rio de Janeiro en 10 km d’aigües obertes, va aconseguir nedar durant 45 minuts a una piscina inflable, agafada amb una corda.

Sharon van Rouwendaal entrenat. Un espectacle. Canal: Ozumanya

Me llamo Lucía Blanco y tengo 14 años. En mi tiempo libre me gusta salir a pasear, jugar a tenis, mirar Netflix, leer, quedar con mis amigos y jugar a la PS4. Mi asignatura preferida es biologia. Me gusta ver peliculas de acción y de terror y mirar series como Stranger Things y La Casa De Papel. De mayor quiero ser veterinaria.