sdr

La meva rutina esportiva per a mantenir-me en forma

a Opinem

Abdominals, flexions, calistènia, pes, bici … Intento fer de tot durant el confinament

Aquest dies de confinament he fet esport quasi cada dia. Vaig començar fent abdominals i flexions. També tinc unes barres per a poder fer calistènia i amb una ampolla d’aigua de cinc litres a cada mà puc aixecar pes i treballar la musculatura dels braços.

Quan ja ens van deixar sortir quedava amb uns amics a les 8:30 del matí per anar a córrer una estona i d’altres dies agafàvem la bicicleta per a donar una volta per Salou.

Per a tenir una bona salut és imprescindible fer una mica d’exercici cada dia cosa que fa anys que estic fent. Com que jugo a futbol sala també he fet tocs de pilota a la terrassa de casa meva ja que els camps de futbol sala no estan oberts. Intento mantenir el ritme.

Em dic Eloi Cunill Pujols, tinc 13 anys. Vaig néixer el 14 de novembre de 2005 a Tarragona. M’agrada el futbol (jugo al Club Salou Futbol Sala) i jugar a la Ps4. Sóc seguidor del Barça.