Fortnite, el joc ideal

a Opinem

Protegir-te dels enemics i els esdeveniments que fan són el millor d’aquest joc creat el 2017

Fortnite és un joc de supervivència, creat el 2017, per la companyia Epic Games. A aquest joc es pot jugar a través de diferents plataformes, com PS4, Xbox, Nintendo Switch, PC i telèfon mòbil.

Al començament del joc, només hi havia una manera de jugar, el mode “salvar el món”, però després van treure el mode de joc Battle Royale. En el mode de joc “salvar el món” es tracta d’anar matant zombies i el mode de joc Battle Royale consisteix en 100 jugadors a una illa en què han de sobreviure, matar els enemics i ser l’últim en quedar en peu.

El que m’agrada de Fortnite és que et pots protegir dels enemics. El que també m’agrada d’aquest joc és que fan esdeveniments. Per exemple, fa un any van fer un esdeveniment de Marshmello. També van fer, fa uns dies, un esdeveniment del cantant Travis Scott.

Em dic Eloi Cunill Pujols, tinc 13 anys. Vaig néixer el 14 de novembre de 2005 a Tarragona. M’agrada el futbol (jugo al Club Salou Futbol Sala) i jugar a la Ps4. Sóc seguidor del Barça.