M’agrada el nou Salou

a Opinem

Iniciatives com fer per a vianants el carrer Barcelona s’haurien de mantenir després de la crisi sanitària

Aquests dies de confinament, Salou s’ha transformant en una vila molt tranquil·la, ja que no tenim el turisme que en aquestes dates ens comença a arribar de diferents parts d’Espanya i Europa.

M’agrada molt que la part final del carrer Barcelona sigui per a vianants fins a la plaça Bonet, ja que facilita la mobilitat de les persones. Crec que és una iniciativa que s’hauria de conservar sempre, fins i tot després de finalitzar aquesta crisis. També trobo bé que hagin pintat fletxes al terra de les voreres per a aconsellar la direcció en què han de circular els vianants.

Quan agafo la bicicleta amb els meus amics, anem a donar un tomb pel passeig sempre conservant les distàncies de seguretat i, el divendres passat, vam anar a la platja, ja que està permès, i vàrem poder comprovar que la majoria de la gent compleix amb la normativa i les distàncies de seguretat.

Aquest matí quan he baixat a passejar el gos, he vist que havien posat un cartell a l’escala del meu bloc de pisos, anunciant que de moment aquest any no s’obrirà la piscina, ja que les mesures i el protocol de seguretat no són viables. Espero que en un futur proper això se solucioni ja que tinc moltes ganes de poder-me banyar.

Em dic Eloi Cunill Pujols, tinc 13 anys. Vaig néixer el 14 de novembre de 2005 a Tarragona. M’agrada el futbol (jugo al Club Salou Futbol Sala) i jugar a la Ps4. Sóc seguidor del Barça.