L’equip del M&M Report i els alumnes i professores de l’aula Multinivell.

2020: l’any en què un virus va aturar el món

a Opinem

El Covid-19 ha marcat un curs atípic en què hem començat a fer periodisme amb el Marta Mata Report

Aquest any ha sigut un any diferent a tots els altres degut a la situació que ens ha tocat viure amb el Covid-19. No m’hagués pensat mai que tot un món es podria arribar a aturar a causa d’un virus tan i tan petit.

El Marta Mata Report m’ha semblat una experiència nova i diferent, per la participació que tenim els alumnes a la revista on expressem les nostres opinions.

Pel que fa a les sortides que hem fet aquest any m’ha agradat molt la visita que vam fer a les instal·lacions del Complex Esportiu de Salou i al Parlament de Catalunya, on ens vam fer tots una foto amb el President de la Generalitat de Catalunya, el senyor Quim Torra.

Em dic Eloi Cunill Pujols, tinc 13 anys. Vaig néixer el 14 de novembre de 2005 a Tarragona. M’agrada el futbol (jugo al Club Salou Futbol Sala) i jugar a la Ps4. Sóc seguidor del Barça.