Els alumnes de 3r de l’optativa “La Revista” diem adéu al Marta Mata Report

a Actualitat/Vida

Els primers redactors de la publicació ens acomiadem d’un any de diversió, escriptura i excursions. La Revista tornarà el curs vinent, amb els futurs alumnes de 3r, més forts que mai

Aquest any ha sigut dur, però inoblidable, per als alumnes de la optativa La Revista. Hem estat els primers redactors del Marta Mata Report i hem fet articles, hem buscat informació, ens hem divertit i, el millor, és que hem anat varies vegades d’excursió.

L’any que ve, La Revista la portaran alguns dels futurs alumnes de 3r. Els desitgem molta sort. La veritat és que aquest any hi ha hagut molt bon rotllo i tots ens hem ajudat entre tots.

La millor ajuda que hem tingut ha estat la de l’Isaac Posadas i la Sandra Benaiges. L’Isaac, el nostre editor, venia una vegada al mes i ens deia el que havíem de fer i ens solucionava els dubtes. La nostra professora Sandra sempre estava per nosaltres a totes les classes. Sense les seves ajudes no seria igual.

L’optativa dóna les gràcies per aquest any i us desitgem un molt bon estiu a tots!

Soy Candela Alonso. Tengo 14 años, y voy a 3ro de la ESO. MI asignatura favorita es la Revista. En mis días libres quedo con mis amigas, hago mis deberes, miro Netflix, juego a la PS4 con mis amigos… Lo que me gustaría ser de mayor es radióloga. No soy muy fan de los libros, pero me encanta leer los libros de "After", mi serie favorita es “La Casa De Papel” o “Stranger Things”.