Recycling robot

Els “recycling robots” que han fet els alumnes de 1r d’ESO

a Actualitat/Ciència

Els més petits de l’Institut Marta Mata han creat robots amb material reciclat durant aquest període d’ensenyament a distància

Dins de la matèria de Tecnologia, els alumnes de 1r d’ESO del Marta han construït uns robots amb material reciclat que tenien per casa. Una manera diferent d’aprendre i d’aprofitar els recursos que tenim al nostre abast.

Aquesta activitat també forma part del programa ERASMUS+ EXEXENTEC: Explore, experience, enhance the tecnologia que l’Institut comparteix amb altres centres internacionals d’Alemanya, Lituània i Turquia durant aquest curs i el següent.

El resultat d’aquesta aquesta activitat ha estat molt interessant. Els treballs dels alumnes els podeu veure en aquesta mostra de robots.

Professora de Llengua Catalana i Literatura. M’agrada el periodisme, la lectura i la cuina. El M&M Salou Report és una gran oportunitat d’aprenentatge per mi i el meu alumnat. Espero que ells ho gaudeixin tant com jo.