La nova redacció del Marta Mata Salou Report. Font: Pròpia

El Marta Mata Report engega motors amb els engranatges renovats

65 views

Amb el nou curs arrenca un segon any de revista en què, de manera trimestral, els alumnes de 3r es convertiran en redactors junior

M&M Salou Report – Revista Escolar Digital · Salou
La capçalera de la nostra revista, aquest any en color vermell. Font: M&M Salou Report

Els reporters de la revista M&M Salou Report, han tornat amb la ploma més destra que mai, amb la col·laboració del periòdic La Vanguardia. Precisament en aquest portal podreu trobar la secció dedicada a Junior Report, on podrem publicar també alguns dels nostres millors articles.

La revista M&M Salou Report està composta per quatre grups, i aquests grups estan formats pels nous redactors de la capçalera: l’Aritz Ortega, el Josué García i el Xavier Gaseni -que també n’és el nou director- en el primer grup, en el segon grup estan en Luis Enrique Almonte i el Luis Felipe Ángel, mentre que el tercer equip el formen la Niya Ilieva -directora també de la publicació- i l’Stella i, el quart, el Bilal Serroukh i el Papi Yatta.

Cada grup s’encarregarà setmanalment de pujar un nou contingut. Aquesta setmana, el primer grup som els encarregats d’obrir una nova edició de la revista amb La notícia, el segon grup ens oferirà la seva opinió a El meu punt de vista, el tercer grup compartirà amb tots vosaltres L’entrevista, mentre que el darrer equip ens sorprendrà amb una temàtica desconeguda i que variarà contínuament.

Redactors juniors

close

El més recent

Cómo realizar una entrevista

La entrevista es uno de los géneros periodísticos que se caracteriza por ser una conversación entre el periodista y una o más personas. También