Coneix la nova redacció del Marta. Font: unsplash.com

Qui són els nous redactors del Marta Mata? Ens presentem

81 views

El Marta Mata tindrà per segon any consecutiu una revista digital i una nova fornada de periodistes. Ens voleu conèixer amb més profunditat?

En Xavier i en Josuè treballant com a redactors. Font pròpia

El primer grup està constituït per tres persones: l’Aritz, en Josuè i el Xavi. Són un grup molt dinàmic i es complementen molt bé. A l’Aritz li agrada molt redactar notícies. En Josuè és l’encarregat de buscar la documentació per a les notícies, les imatges, etc. I, per últim, en Xavi és qui dona les idees originals i busca articles de referència per a guiar-se.

L’equip dels Luises. Font pròpia

El segon grup està format pel Luis Felipe i en Luis Enrique. Són dues persones que aparentment els costa treballar, però a classe de revista demostren la seva gran capacitat per crear articles originals. Els agrada molt redactar articles d’opinió ja que han demostrat tenir un pensament molt crític.

La Niya i l’Stella, l’equip femení. Font pròpia

El tercer grup està format per la Niya i l’Stella. Són dues noies treballadores molt importants per a la nostra classe perquè s’ocupen de posar ordre i dinamisme a la resta dels grups. Són fortes, treballadores i constants.

Finalment, ens presentem nosaltres mateixos. Som en Bilal i en Papi.

En Papi i en Bilal fan bon equip. Font pròpia

Sí, aquests som nosaltres, dues persones treballadores, aparentment, i que s’esforcen per donar visibilitat a la desigualtat en aquest món.

Esperem que us agradin aquestes presentacions, perquè així som nosaltres, naturals, propers i persones fortes.

Redactors juniors

close

El més recent

Drogues i adolescents

Segons els darrers informes, s’ha detectat una disminució del consum d’alcohol i tabac entre els joves