Kobe Bryant en un partit amb els Lakers. (Font de la imatge: forbes.com)

1 any de la mort de Kobe Bryant

88 views

Aquest 26 de gener ha fet 12 mesos que l’estrella dels Lakers va morir en un accident d’helicòpter

Aquest 26 de gener ha fet 1 any que va morir Kobe Bryant per un accident d’helicòpter. Amb ell viatjaven 9 persones, entre les quals també es trobava la seva filla Ginna de 13 anys. La notícia va commocionar el món. I les mostres de dol s’han reproduït al llarg d’aquest any.

Bryant va néixer a Filadèlfia el 23 d’agost de 1978. Va ser un jugador professional de bàsquet estatunidenc i va ser fitxat pels Los Angeles Lakers i va guanyar cinc títols de campió de l’NBA. La seva posició al seu equip era la d’escolta. Portava el dorsal numero 8 i també va portar el 24. En tota la seva carrera ha fet l’escandalosa xifra de 33.643 punts.

Redactors juniors

,
close

El més recent

Drogues i adolescents

Segons els darrers informes, s’ha detectat una disminució del consum d’alcohol i tabac entre els joves