Farmàcia Coret de Salou
Farmàcia Coret de Salou

“Gràcies a la mascareta els virus més comuns no s’han propagat”

59 views

L’encarregat de la Farmàcia Coret de Salou ens explica en una entrevista com han gestionat la pandèmia de la Covid-19

En plena pandèmia causada pel coronavirus, se’n parla molt de la feina dels metges i els col·lapses als hospitals i poc del que està passant a les farmàcies. Per això, hem entrevistat a l’encarregat de la Farmàcia Coret de Salou, per saber com han gestionat la Covid-19.

En quins aspectes ha influït la Covid al vostre establiment?

Hem hagut de posar unes mampares entre nosaltres i els clients i també sempre assegurem la distància entre la gent que rebem. Al principi no teníem mascaretes, com tota la població, i anàvem com podíem, sobretot posant distància i ventilant. Ens sentíem insegurs, la veritat.

Quin és el producte més venut? 

Normalment són el analgèsics pels dolors i pel mal de cap.

Us ha faltat estoc per culpa de la Covid?

No, al revés. Ara estem venent menys. Gràcies a la mascareta els virus més comuns no s’han propagat. Hi ha menys malalts amb altres afeccions i, per tant, tenim més estoc de medicaments. Els fàrmacs més venuts altres anys enguany ens sobren.

Quines són les principals mesures contra la Covid que heu aplicat? 

Sempre tenim la porta oberta i, per tant, l’establiment està ventilat. I és clar, el fred es nota i el que hem fet és posar-nos polars i bufandes. El que faci falta, però sempre tenim la farmàcia ventilada.

La cua ara es fa al carrer, a més. Ja sigui de dia o de nit. Aquí dins estem nosaltres i la gent al mostrador amb la distància i les mampares. I tothom, és clar, ha de dur mascareta (nosaltres portem les FPP-2), desinfectar-se les mans, nosaltres netegem molt…

Quantes hores treballeu al dia?

La farmàcia obre 8 hores en horari partit i tanquem 2 hores al migdia. Però les treballadores es queden mitja hora més per a netejar i per a desinfectar. En total tanquem 3 hores al públic.   

Redactors juniors

close

El més recent