Quin ha estat l'impacte de la Covid-19 al medi ambient? (Font de la imatge: unsplash.com)

Coronavirus i canvi climàtic

22 views

Durant el confinament del 2020 la contaminació del planeta es va reduir considerablement

A causa de la pandèmia i el confinament, aquest passat 2020 ha tingut incidència en el medi ambient. La població no es podia moure -amb el cotxe o altres transports- a no ser que fos per un motiu justificat. És per això, entre d’altres coses, que la contaminació i el CO2 a les grans ciutats i a la resta del món s’ha reduït moltíssim. Segons un estudi de la revista Nature Climate Change la contaminació del medi ambient es va reduir un 17% a tot el món durant el 2020.

Un grup d’investigadors ha estudiat el confinament i el panorama actual que ha provocat el coronavirus. La covid va presentar una oportunitat per a que els països facin un canvi en les seves economies actuals en polítiques de medi ambient.

Segons el investigadors, gràcies a la baixada de la contaminació també han disminuït altres virus respiratoris.

Redactors juniors

,
close

El més recent

Drogues i adolescents

Segons els darrers informes, s’ha detectat una disminució del consum d’alcohol i tabac entre els joves