El confinament va marcar l'any 2020. (Font de la imatge: unsplash.com)

Com ens ha canviat la Covid

/
43 views

El confinament, les classes virtuals, la mascareta, netejar-se les mans… El virus ha sigut un abans i un després a les nostres vides

A principis del 2020 vam veure per la televisió que hi havia un nou virus a Xina al qual ningú li va dedicar massa atenció. Aquest virus es deia Covid-19. Qui ens havia de dir que arribaria a casa nostra. I és que tres mesos després un dia a classe els professors ens van informar que anaven a confinar-nos perquè hi havia casos per tot Espanya. Nosaltres no ens esperàvem que fos tan greu.

Quan ens van confinar, tots estàvem contents perquè esperàvem que tot plegat duraria dues setmanes a casa i tot tornaria a la normalitat, però cada vegada tot anava empitjorant. I, al final, ens vam quedar a casa fins a acabar el curs.

En tornat, el nostre dia a dia es va veure afectat per una sèrie de petits canvis. Per nosaltres va ser difícil no oblidar la mascareta perquè era la primera vegada que l’utilitzàvem. A més feia molta calor i era pesada portar-la posada. Una altra novetat va ser haver de netejar-nos tant les mans i les temperatures i les distànces. Tornàvem a clsse. I recordàvem que era divertit jugar tot el dia a la Play, al mòbil i no anar a l’institut.

Redactors juniors

close

El més recent