Pablo Hasél ha estat condemnat a presó. (Font de la imatge: unsplash.com)

Pablo Hasél, un personatge polèmic

/
54 views

El raper haurà de complir una condemna de 9 mesos de presó per enaltiment del terrorisme

Pablo Hasél és un raper que ha passat al focus mediàtic per les seves lletres polèmiques incitant a l’odi i per les notícies del seu empresonament. Ha estat acusat d’agredir un periodista de TV3 l’any 2016, presumptament hauria participat en l’assalt a la subdelegació del Govern a Lleida i també ha estat condemant per delictes d’enaltiment del terrorisme i injúries a la corona. De fet, per aquest delicte d’enaltiment ha estat condemnat a 9 mesos de presó. La Fiscalia, a més, ha demanat uns altres 5 anys per a Pablo Hasél pels aldarulls de després de la detenció.

Aquest home ha estat condemnat, doncs, per les seves paraules. Les lletres com “Pena de muerte ya a las Infantas patéticas” són expressions polèmiques i que desitgen la mort d’un personatge conegut. La llibertat d’expressió ha de ser educada. Cada individu ha de conèixer on són els límits del que diem. Paraules com “Mi hermano entra en la sede del PP gritando ¡Gora ETA!” per als familiars de les víctimes de ETA són un insult, ja que han perdut éssers estimats. La llibertat d’expressió té límits.

Redactors juniors

close

El més recent