L'equip femení aixecant la copa de la Champions. Font: La Vanguardia

El FC Barcelona Femení guanya la Champions 2021

56 views

Les blaugrana es fan amb la seva primera Champions contra el Chelsea després d’un contundent 0-4

El FC Barcelona ha fet història: és el primer club a ser campió de la Champions femenina i masculina. L’equip masculí ha guanyat 5 títols de la màxima competició europea. El femení n’acaba d’aconseguir la primera aquest passat 16 de maig, divuit anys després de la seva creació. L’equip entrenat per Lluís Cortés va guanyar per un contundent 0-4 al Chelsea. Totes les jugadores de l’equip van aixecar la seva primera UEFA Women’s Champions League.

Les blaugrana van perdre la seva primera final el 2019 davant el Lyon (4-1), i van dir que tornarien més fortes i que entrenarien més. I així ho han fet. Dos anys després han tornat i han demostrat el seu creixement i ara estan en el més alt d’Europa.

Sandra Paños, Laia Codina, Mapi León, Melanie Serrano, Vicky Losada, Jenni Hermoso, Marta Torrejón, Mariona Caldentey, Kheira Hamraoui, Alexia Putellas, Patri Guijarro, Cata Coll, Aitana Bonmatí, Leila Ouahabi, Caroline Graham Hansen, Andrea Pereira, Ana María Crnogorcevic, Asisat Oshoala, Andrea Falcón, Lieke Martens, Jana Fernández, Bruna Vilamala i Gemma Font. 23 noms que han marcat el futbol femení i que han fet història.

Redactors juniors

close

El més recent