El camp nou tornarà a acollir públic en breus. (Font de la imatge: unsplash.com)

El nou Barça comença a agafar forma

59 views

Koeman està ja confirmat com a tècnic per la temporada vinent i s’espera a Depay en breus

Despres d’aquesta mala temporada a Can Barça es necessitaven canvis. A la banqueta i al camp. De moment Ronald Koeman ha estat confirmat com a tècnic. Seguirà en la seva última temporada de contracte. Segurament el problema ha estat que el Barça no tenia diners per pagar-li el seu acomiadament, indemnització que es xifrava en 8 milions d’euros. Cauen les opcions Hans Flick, qui ha signat amb la selecció alemanya i l’exjugador Xavi Hernández, que de moment seguirà a l’Al-Sadd SC Doha.

També tenen la idea de renovar la plantilla i fer fora als que més temps porten al club. Noms com Piqué, Jordi Alba, Sergi Roberto, Busquets, Matheus, Pjanic, Junior, Neto, Coutinho o Griezmann i Dembélé estan al punt de mira. Alguns amb més opcions que altres per seguir. També està a la llista Samuel Umtiti, qui de moment es nega a sortir.

Pel que fa a les altes, Laporta ja té fitxats el Kun, Eric Garcia i Emerson. Faltarà veure què passa amb Wijnaldum i Depay. Per substituir la marxa de Neto sonem noms com el de Jordi Masip, Donnarumma o pujar del Barça B a Iñaki Peña o Arnau Tenas.

Redactors juniors

close

El més recent