El món de les dues rodes. (Font de la imatge: unsplash.com)

L’afició pel “wheelies”

38 views

Les acrobàcies i els cavallets amb les bicis venen de lluny però ara aquesta pràctica s’ha estès pels Estats Units

Avui dia s’està estenent l’afició per un esport anomenat wheelies. Consisteix en fer cavallets i acrobàcies amb la bici. El primer cavallet es va fer el 1890 per un ciclista acrobàtic, Daniel J. Canary. I ara aquest esport es fa a molts punts del món, però té molt ressò i fidels als Estats Units.

Hi ha molts grups de persones a totes les ciutats fent wheelies, amb bicis de tots tipus de colors però els quadres són tots iguals. Per començar es necessita una bicicleta especial i un casc. No necessites res més. Hi ha moltes marques. Les més conegudes són Mafiabike, Sibike o Gt i els seus preus poden anar des dels 400 als 2.000 euros.

Redactors juniors

close

El més recent